ми не живемо

Ми не живемо, ми просто спимо разОм,
Звичка міцна як дорогий коньяк.
Вірність собі - найкраща з усіх ознак.
Вірність комусь? Я думаю, не сезон...

Вірність комусь - запилений компроміс:
Двоє програли, удаючи любов.
Ми помилились, не розійшлися знов,
Двоє невдах... цілуємося на біс.

Різати спокій якимось блатним ножем!
Не висікати на парті твоє ім'я -
Правила, що їх дотримаюсь, власне, я.
Рішення, що наші голови збереже.

01.03.10


Рецензии