Лелека

А ні чорний вітер,
Ні пекельна спека
Не зруйнують камінь,
Що в моїй душі,
Хай летить лелека,
З нікуди - в далеко,
І гніздиться завжди
На моїй руці.

Хай зігріє сонце
Його білі крила,
Захищають хмари
Від дощу і сліз
Я б тебе любила,
Як би не зробила,
Те, від чого серце
Ти моє уніс.


Рецензии