Я падаю в безодню

* * *
Я падаю в безодню,
У темну глибочінь.
Та знову наді мною
Маячить твоя тінь.

Твій образ загубився
У мареві планет,
Та все ж ти не змінився,
Бо бачу твій я лет...

В міжзорянім просторі
В безмежну далечінь
Лежить він попри зорі,
Та не до мене він.


Рецензии