Бурульки

Бурульки грають бурлески,
Жбурляє проміння сонце,
Бурхливий потік дзюркоче,
І пружньо стирчать бруньки:
Природа стрічає Весну
Веселим дзвоном віконців,
І серце злетіти хоче,
І пишеться залюбки!
                6..03.03.
                Львов


Рецензии