Ян та Ющ

Ян та Ющ

--- Буцім він не знав в чім справа.
Запитав мене що то діялося отам.
Відповів йому я: Отак і не знаю.
-- Прийшов незадовго. Уже як був
зібраний ось народ кругом стола...

Там був Ян, та й був Вік, та й Ющ.
Довелось вистоювати в черзі з три
-- по двічі недоступні, кроки горя!..
Від Харківщини та аж до того моря
що тримає, в своїм серці, позор"я.

Там і спам не живе сам... Гостинг,
віртуального сайт-доміна, переміна
всього того що є зміна. Абонемент
для коломійки не козачої настрійки.
Поза межами країни -- та України!..

Відповів йому не чесно я. --- Бо ж,
не чесно також він питав. Він знав!
Між людми будуються стосунки ---
хтоб не був на стороні одній; як на
другій, ... Той хто прагне стати пан.

Він живе, збирає гроші. Та й будує
дім собі. --- Отакий що хмари сягне.
А другі йому стають комахи. Тільки!
На роботу ти босими ногами ходиш,
а він гуляє --- немов птах, літаками!


Рецензии