Белая шыпшына

У вачах тваіх пякельных,
Божа літасьцівы, гіну,
Прасьпявай хутчэй, дзяўчына,
“Белую шыпшыну”,
Прасьпявай, хай стане зноўку
На душы трывожна,
Сэрца песьняю салоўкі
Кратай асцярожна.
Гэта ноч адна каштуе
Летаў існаваньня…
Нас люляе і чаруе
Белае каханьне.
1994.


Рецензии