Никопольчанка

Неначе дивна квітка
Дівча в легкій ході.
І сонячна усмішка
На личку молодім.
    
Приспів: В очах  зІрок  сяйво
         Як небо голубе.
         Недаром величають
         Нікопольчанкою тебе.

В минулому святиня,
Цариця скіфських дів.
Ти-роду берегиня
Й найкращих світлих днів.

Приспів.

Навколо все так сяє,
Мов квітне горицвіт.
І ти - така весела,
Щаслива на весь світ.

Приспів.
                02.02.1980р.


Рецензии