Симфонiя

Ранок. Цвіркочуть коники.
Пахне кавуном і мятою.
А на моїм підвіконні
Камінці із моря узяті.
Небо застилає хмарами
З раннього пахучого ранку.
Сонце, мабуть, сховається.
Скоро вже до сніданку.
Літо. Пахуче літо
Уже добігає часУ.
Скоро протяжні дощі
Змиють літню красу.
Та десь у кутку за шафою,
Примятий сухими квітами,
Лежатиме старий альбом,
Де я змалювала літо.


Рецензии