Пристрасть бажання. GuBeatGanja

ТРИМАЄ, ПРОХАЄ, ГУКАЄ -
МОЄ СЕРЦЕ МЕНЕ ЗАКЛИКАЄ,
ГОЙДАЄ МЕНЕ, ОБІЙМАЄ
ЦЯ ПРИСТРАСТЬ КОХАННЯ...
В НАС ВИНИКАЄ БАЖАННЯ...
НАДІЯ, ЯК РАДІСНА МРІЯ -
ВЕДЕ НАС, НЕСЕ НА КРИЛАХ...
УСЕ ТВОЄ ВБРАННЯ СПАДАЄ,
МОВ ЛИСТЯ ОСІННЄ ЗЛІТАЄ,
МІСЯЦЬ ТАК СЯЄ...
НАДВОРІ - ЗОРІ!
НІЧ КОХАННЯ ТРИВАЄ...
НАС ПОГЛИНАЄ
ЗОРЯНЕ НЕБО СІЯННЯМ
І МИ НЕ ВОСТАННЄ
ТОРКНУЛИСЬ ВУСТАМИ,
СПЛЕЛИСЯ ТІЛАМИ-ЗМІЯМИ...
ТА ЩАСТЯ ВЖЕ З НАМИ!
СЛАБКИМИ РУКАМИ
ДО СЕБЕ ТИ ПРИГОРТАЄШ, -
МЕНЕ ОБІЙМАЄШ,
НА ВУХО ШЕПОЧЕШ,
ЯК ТИ МЕНЕ ХОЧЕШ...
МИ, ЯК УВІСНІ
З ТОБОЮ УДВОХ НАСАМОТІ...
ТА ВСЕ ЦЕ НАСПРАВДІ:

ТО Є ПРИСТРАСТЬ БАЖАННЯ,
ТО Є НАШЕ КОХАННЯ!

ЛАСУЄШ ТАК, КЕРУЄШ
ТИ МОЇМ ТІЛОМ,
ЯК ПРИБОРКАНИМ ЗВІРОМ...
СНІГОМ У МІСЯЧНІМ СВІТІ
РОЗЛІТАЄТЬСЯ ЯБЛУНІ ЦВІТ
ЗА ВІКНОМ... СОЛОДКИМ СНОМ...
ТІЛЬКИ МИ НАСАМОТІ
У ЦІЛОМУ СВІТІ!
РОЗЧИНЯЮТЬСЯ В МОРІ БАЖАННЯ
КОХАННЯ РІКИ - ТВОЇ РУКИ...
ЯСКРАВІ СПАЛАХИ ВОГНІВ -
ТВОЇ ОЧІ... ЯК Я ТЕБЕ ХОЧУ!
ТАКА НАСОЛОДА -
ПРЕКРАСНА Є ВРОДА!
ТВОЄ ОБЛИЧЧЯ ЧАРУЄ,
ДАЄ НАСНАГУ,
ТА НАЧЕ ЧИСТАЯ ВОДА,
ВГАМОВУЄ СПРАГУ...
ТВОГО ТІЛА ТОРКНУТИСЬ,
ДО ТЕБЕ ПРИГОРНУТИСЬ, -
ЗАБУТИСЬ, ЗЛЕТІТИ УГОРУ,
ПОРИНУТИ В НЕБО...
НІКОГО МЕНІ КРІМ ТЕБЕ
НЕ ТРЕБА:

ТО Є ПРИСТРАСТЬ БАЖАННЯ,
ТО Є НАШЕ КОХАННЯ!

ПРИЄМНО МЕНІ... ЯК УВІСНІ
ТВОЄ ТІЛО ТАК БЛИЗЬКО
І ПОЧУТТІВ НИЗКА
НАС ТЯГНЕ ДО РАЮ,
ДО ЗБУДЖЕННЯ КРАЮ... ЗЛІТАЮ!
ТВІЙ СТОГІН ЛУНАЄ...
ТЕБЕ ОБІЙМАЮ,
ЦНОТЛИВІСТЬ ЛАМАЮ...
СПЛІТАЄ, ГОЙДАЄ, ХИТАЄ -
ТО НАШЕ КОХАННЯ ТРИВАЄ,
ТРИМАЄ НАС У РОЖЕВОМУ СНІ
НАВЕСНІ...
В ТУМАНІ ОМАНИ ПРОХОДЯТЬ
ЦІ ДНІ І НОЧІ...
ТВОЇ ОЧІ ДІВОЧІ БЕЗ ВАДИ,
АЛЕ ДЛЯ МЕНЕ ЦЕ ЗВАДА!
ВІД СЕРЦЯ ПОРАДА:
НЕ МОЖНА ЗАБУТИ,
СЕБЕ ОБМАНУТИ, -
КОХАННЯ ПОЗБУТИСЬ...
ПІТИ В ЗАБУТТЯ!
ПОЧУТТЯ КАЯТТЯ...
МИ НЕ УВІСНІ І ВСЕ ЦЕ -
НАСПРАВДІ:

ТО Є ПРИСТРАСТЬ БАЖАННЯ,
ТО Є НАШЕ КОХАННЯ!

Август, 2000 г.
г.Киев


Рецензии
Це не вірш, це справжній гімн любові!
Браво!
З весняною посмішкою Зарину

Зарина Морская   01.03.2010 11:58     Заявить о нарушении
Дякую за щирі і теплі слова!

З весняним сонцем,

Сергий Дубенко   02.03.2010 18:10   Заявить о нарушении