Бал

   
   І десь там музика лунала,
   І десь там дехто танцював,
   А я самотньо вальсувала,
   Тоді, коли був повен зал.
   
   Шляхетні дами, кавалери,
   Шампанське, музика, свічки,
   Легкі поклони та манери,
   Блакитні банти та стрічки.
   
   Усі кружляють, наче дзиґи,
   Підбори дряпають підлогу,
   І трохи стомлені музики,
   Працюють краще, ніж нівроку!
   
   "Дозвольте пані запросити
   Вас на французький цей танок"!
   І знову будуть червоніти
   Рожеві щічки у жінок!


Рецензии