Неможливiсть, або як гине зима

Неможливість зникає у прірві...
Затремтіла гітарна струна.
Закриваються очі і вірно
Відчуваєш, як гине зима.

Як ховається сніг у тумані,
Як біжать по асфальту струмки,
Як рудіють подекуди плями
На оголеній, сірій землі.

Відчуваєш, як мужні дерева,
Ледь хитаючи мокрим гіллям,
Направляють всю сутність до неба,
Вони знають - вже скоро весна.

Так, на вулиці бридко і блідо,
Все вологе, забруднене, тьмяне,
Що поробиш, так завжди в час зміни -
Дочекаємось - сонце засяє!

Неможливість з`явитися прагне -
"Але нащо?",- питаю її.
Хай гітара не справжня - уявна,
Але музика грає в душі...

20-21.02.10 
   


Рецензии