***

Украіно нене люба,
Різний край казкових мрій,
край і клена,край і дуба
А тополя символ твій.
Як люблю я вітер вольний,
Що гуляє по степах,
Соловейка виступ сольний,
І поля всі у житах,
Журавля у синім небі


Рецензии
Привет, Викулька. Заходи - будем из тебя поэта делать

Нонна Рыбалко   02.08.2012 21:39     Заявить о нарушении