Интэрнационал...

У бандерівській криівці, розмірами два на два-
Жид, хахол, москаль і німець планували всі діла
Їм щастило, фарт був з ними, і війська НКВД
Не могли ніяк дістати, бо не знали, курва, де

Взяли касу, склад продуктів, ювелірний і сільпо
Банди  шустрої в районі, тут не було вже давно,
Та одного разу Бог- їм послав на чотирьох

Випили і закусили, наче все було гаразд
Тільки потім посварились, перебились всі нараз
Жид згадав про голокост, а москаль про Сталінград
А хахол кричав, падлюка, що москаль йому не брат
Тільки бідний німчура, мирно в кутику сопів
Він горілки, бідолага, пити зовсім не умів

Рядовой Ахманудинов, со своей собакой,
Через люк "крыёвки" этой,
Молча наблюдал за дракой

Потім кинув їм гранату і пішов,
Ту криівку пес розумний,
Разом з бандою, знайшов

А не пили б-несварились
Може б той "нтерціонал"
Ще би довго існував...


Рецензии