я нколи...

Я інколи нестримний, а інколи звір-
Ніколи не бажаю, тільки прагну,
Моя богіня, лише ти мені повір,
А я тихенько та жорстоко чахну
 Все, я пішов, необгрунтованна моя,
 А все, шо я казав, завжди безглузде!
 Нам не потрібно все слабке!Нажаль! ,
Як файно, шо тут нас не розуміють,
А вітер-брате так неважко мріє,
Але він гріє, сподіванно гріє!
---------------------------------------------------


Рецензии