Де б менi ще станцювати... Як хто... захоче

                Україночка
                "ОЙ Я ДОБРА ГОСПОДИНЯ, ВМІЮ ВИШИВАТИ.
                І ВАРЕНИКИ ВАРИТИ, І БІЛИЗНУ ПРАТИ.
                ТА НЕ ТІЛЬКИ Я ДО ДІЛА МАЮ ТАКУ ВДАЧУ!
                ЯК ЗАХОЧУ - ЗАСПІВАЮ, А СХОЧУ - ЗАПЛАЧУ!
                РІСТ У МЕНЕ НЕВЕЛИЧКИЙ, ЧОРНІ БРОВЕНЯТА,
                СИНІ ОЧІ, ЯК ОЗЕРЦЯ, ЩЕ Й НОСИК КИРПАТИЙ!
                ТО Ж ПАРУБКИ НАЧУВАЙТЕСЬ, БО НА ВЕЧОРНИЦЯХ,
                ЯК ПІДУ З ВАМИ У ТАНЕЦЬ, ТОЙ НЕ ЗУПИНИТЬСЯ!
                ГОРЕ БУДЕ НОГАМ ВАШИМ, А МЕНІ - ТО ВТІХА,
                БО ДО ТАНЦЮ Я ТАК ЗВИКЛА, ЯК ДО ХАТИ СТРІХА!
                ОТ ТАКА Я УКРАЇНКА - ГОРДА ТА ВЕСЕЛА!
                І ТАКИХ ДІВЧАТОК МАЮТЬ І МІСТА І СЕЛА!!!"
                http://blog.i.ua/user/2511145/411886/

Ой, як добру дівчононьку...Ой, колись... зустрів... я.
Була в гарній вона сукні...Та така вже мила.
А мені як посміхнулась...Ото задивився.
Своє серце там зоставив...Та й не забарився.
А зі мною пішла в танок...Вогонь... а не дівка.
Скрипка ... та й не поспівала... Одна лиш ... сопілка.
А чоботями , як стукне...Куди тій Руслані...
Цілий вік би танцював там...Такі дівки гарні.
Ой які там всі чарівні ...Чорні та русяві...
Ой які там господині... Які очі мають.
Я вареників поїв би... Та не частували...
Я б горілочки... попив би...Та не наливали.
А прокинувся ...та й думку... Став собі гадати...
Де б ще знову...опинитись... Де б помандрувати.
А сопілка душу крає... А скрипка... регоче.
Де б мені ще станцювати... Як хто ... захоче.

http://blog.i.ua/community/2051/412743/#p5


Рецензии
Спасибі... У Вас ніжне серце і щирі, співучі вірші. Гарно вийшло, милозвучно. Але шЕпоче и сипле снігом.
З теплом і ніжністю.

Ярлунг   15.08.2011 21:40     Заявить о нарушении
Дякую... за гарний комплімент, Яно!
А " шЕпоче и сипле снігом" ;) це звідкіля???! не дуже зрозумів,прошу пробачення:))))


Мастер Степанов   15.08.2011 22:57   Заявить о нарушении