Весняний гiмн

Стає тепліше від однієї думки,
Не стримається цьому навіть сніг,
Без гніву вже морозу поцілунки,
Ніщо не в змозі cпоритись  із цим.

Теплом своїм розтопить серце кригу,
Пташиний спів розбудить почуття.
Весняні квіти з’являться з під снігу,
Одвічний гімн любові і життя!..


Рецензии