вела за руку

"там растет усни трава"(с)

вела за руку
вела по воду
утро ранее
утро нежное
шорох травушки
шорох горестный
спи,красавица
ночь поющая

воду нАлила
воду бережно
руки стройные
руки нежные
камыши склонилися
камыши напилися
спи красавица
ночь поющая

утро расцвело
утро увело
вело за руку
вело по воду
спи, красавица
слушай пение
ночь поющая
ночь дающая


Рецензии