Кмiтливий Андерсен

Король звелів своїм пажам:
"Багато в мене є піжам,
Багато шатів золотих...
Та я бажаю не таких!
Знайдіть мені таке вбрання,
Придатне звечора й зрання,
Щоб в ньому можна і в театр,
І просто бути у палатах..."
Задумались його пажі -
Ну що за вигадки, скажи?
Що ж королю знайти таке,
Щоб вишукане і просте?
Їм рішення без зайвих сцен
Надав кмітливий Андерсен.
Економічний варіант -
Збереження грошей гарант –
Хоча й передбачав оголення...
Король лишився задоволеним. :)

0сінь, 2009


Рецензии