Я знаю все чудово знаю

   Я знаю все чудово знаю,
   Ви часто ходите сама,
   Я ще з дитинства пам'ятаю,
   Як ви сиділи у вікна
   
   І ваше стомлене обличчя
   Червоний шарф, тендітні плечі
   І, як збирали жовте листя
   В осінній, теплий, жовтий вечір.
   
   Я ваші руки пам'ятаю,
   Які торкались до роялю,
   Я ваше горе добре знаю,
   Тому, мабуть, і співчуваю.
   
   Тепер зима кружляє в небі
   Тріпає вітер вам волосся
   І раптом сталось так, що в двері
   Постукав хтось...
   
   
   Я знаю все чудово знаю,
   Ви часто ходите із ним,
   Я ще з дитинства пам'ятаю,
   Які він квіти вам носив!
   
   І ваше радісне обличчя
   В очах весну я пам'ятаю,
   І, як сміялись ви незвично,
   Коли сідали до роялю!


Рецензии