Песня про Львов

Сонце всходить  , вулицями йду
В місті Лева кави відчуваю смак
Закохаюсь в місто та знайду
Щастя під його хрещених куполах

По Львову я літаю
Неважливо що я  відчуваю, як
Бачу лише вітання у його очах
Бо Львів мене кохає(душой кохаю)
Та його трамвайчики дзвенять
Відчуваючи все його життя

Вулицями стародавніх мрій
Бажане кохання вполювало нас
Спогад восени від літних мрій
Кожноі хвилини обіймає нас

По Львову я літаю
Неважливо що я бачу, чую смак
Бо Львів  і я кохаю
Навіть неважливо щось казать, коли бачиш все його життя
Загадаю щастя та знайду
Стрийський парк, засніженим своім життям
Білля плоші Ринок я пройду
Де давно  блукав колись Франко  між сніжних плям

По Львову я літаю
Навіть неважливо що і як
Чуєшь ти у львівських очах
Бо Львів мене вітає
Навіть неможливо щось казать, коли бачиш все оте життя.
 февраль 2010


Рецензии