Впередчутт весни

Произведение на украинском языке так что не которые вещи "МОСКАЛЯМ"  нужно объяснить
іІ- читатается как- и
ьо- читается как- ё
и- читается как- ы
їЇ - читается как- йи- только коротко нужно произносить 

Застигші кольори нагадують про прихід весни.
Це не довго буде триматись зима.
Бо вже зі стріхи капае розтоплена вода,
В душі ростуть інші почуття.

На теренах міст і сіл розпочнется війна,
Там де кіт про весну пісеньку завів.
Розпочнется хвиля нових бурхливих почутів,
Хлопець розмову з дівчиной про кохання завів.

Дехто батьків, дідом і бабой зробив,
Він перед ними не вчому не завинив,
Просто кохання зробило свій позив,
Мрії ненарокм батьківські розбив.

Вуста смаку цвіту вишні
Ввухах кричать ранішні півні
Два сердця застигли на місці
Я шепчу - "до дому повернешся опівдні"


Рецензии