Пьяные мысли

П'яні думки

Які дурні ми всі чоловіки-
Що без жінок нема нам
Сенсу жити...
А без кохання- починаєм пити!
Хтось дрова коле,
З ночі до зарі.
Хтось на цимбалах грає
З ранку і до ночі...
Хтось вірші пише і не спить,
Бо дуже хоче...
Пестощів жіночіх.
А хтось втомився від опіки
Жінки й тещі,
Бабусі, матері, коханок і шалав,
Утік у гори і сховався,
А потім взяв та і...
На все наклав!Зажив собі життям,
Напився досхочу, наївся, наблудився,
І так тихенько
В темнім лісі загубився
-Бо там його ніхто і не шукав.
Кому потрібні вільні
Пройдисвіти і волоцюги.
Потрібні лише дуркуваті трударі
Й покірні мовчазні тварюги.

02.02.2008


Рецензии
Ах, Шико, во даёшь...ухх!

Евгений Хоренко   25.05.2010 07:49     Заявить о нарушении
Жень, и беру все подряд, в любых купюрах ! Но твое "АХ" дороже любых денег и вкусней вина ! :))))

Шут Шико   29.05.2010 00:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.