Залежнiсть

Вбираюся в твою шкіру з водою, коли вмиваєшся кожен ранок.
Вулиці переповнені горами кокаїну та цукру... Усі насолоджуються : хто обирає цукор та тверезо дивиться, дехто споживає інше (те, що залишилось) та сходять з розуму, істерично посміхаючись, та не усвідомлюючи, що ця насолода може їх вбити Але вони в інших світах (кращих), не таких вже й фальшивих (майже). Кожен день я поглинала в тебе із водою (життям). Кожен день. Ти став звичкою, як кокаїн для тих бідолах по вулицях. Ти вже давно в мені. Разом із цією отрутою. Але тепер вже час..та я переходжу на цукор...

4.02.10.


Рецензии
Великолепно. Очень сильно, до боли. А пройдемте - ка ко мне в Избранные?
С уважением, Л.

Люциана Темари   16.11.2011 22:14     Заявить о нарушении
Спасибо..)

Ли Дэвиер   17.11.2011 04:24   Заявить о нарушении