Морозн мр

Ніч, зима стучить по вікнах
Свистить холодний вітерець
Вже лютий, ти ніяк не звикнеш
Шо ніс щипає морозець

Бо в мріях ти уже десь в квітні
Шарфів нема, коли тепло
Блукають в парках люди літні
Їм абослютно все одно

Ти ловиш погляди пролісок
Хапаєш кожен листя звук
Нічого на тебе не тисне
"Весна" - дублює серця стук

Легке тремтіння тіла раптом
Тебе висмикує зі мрій
"Зима ще, ніч" - говорить Автор
"Ти потерпи, не квап подій"


Рецензии