Ранок

Туман лишив свої сліди на пам'ять
І вже зостався тільки дим
І темне небо вже замовкло навіть
І сумний місяць в темряві застиг

Все місто сумно, непритворно мріє
Хтось тихо посміхається ві сні
Ось обрій через мить почервоніє
Ось зараз промінь кинеться на всіх

Пройшла хвилина, п'ять, вже вісім
А я не своджу погляд свій
Усе чекаю цю ранкову пісню
Ну, сонце, рухайся, не стій!

І ось з'явився клаптик світла
І очі посміхнулись з ним
Назустріч сонцю швидше вітра
Давай з тобою побіжим

І будем радістю світити
Собою прикрашати світ
Оцей земний, де дітям нашим жити
Для них цей світ! Дамо їм чистий світ!


Рецензии