замерзти

Пусти думки по вітру
Перекрий гарячу воду
Мий милом руки з нітрогліцерином
Як добре, що вода холодна

Цупкий мороз дезинфікує рану
А мозок все ще не забув тебе
І нехай до твого серця все одно я не дістану
За кілька діб холод той мине

Збирай сніжинки у руці
Нехай ламаються, прокляті
І кригу їж, мов солоні огірки
Шукай мене десь у тумані

Нехай не вийде ідеально,
але я спробую тебе зітерти
І можливо то буде трішечки вульгарно
Я розстібну сорочку, щоб серце змерзло


Рецензии