без назви

хтось ховає свої очі
за темними окулярами,
а я ховаю своє серце
за арафаткою.
хтось тримає у руках час,
мов за гратами,
а я тримаю кохання
у порожній пачці  Malboro
хтось ховає свій біль
у цигарковому димі,
а я запиваю його
афлубіном.


Рецензии