Рiднiй школi

          (на украинском)

Почапинська середня школа -
Як дзвінко ці слова лунають.
Дитячий сміх і шум довкола
Всіх нас в дитинство повертають.

Так нiби iз гнiзда своїх птахiв,
Що розлiтаються по всьому свiту,
Ти випускаеш кожен рiк випускникiв
Надаючи середню їм освiту.

Тут вчились дід мій, батько, я,   
Тут вчилась вся моя роднина
І всі отриманi знання,
В життi не раз допомогли нам.

Сьогоднi школа вже не та,
Нова простора, знатно лiпша.
Але тепер напiв пуста,
Бо дiтлахiв не стало бiльше.


Сказати хочу я спасибі вчителям -
За їхню не просту, тяжку роботу
Що віддали знання і сили нам,
За їхню ласку, ніжність і турботу.

                Липень 2008р.


Рецензии
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.