My sky

You are my sky.
Don't ask me why,
Just listen my sighs.
Cause you are so high.

I wanna try
To catch your light signs
From your deep green eyes,
Cause they make me fly.

I'll be your wind
And everyday find
My piece of my sky
Always inside.


Рецензии