Павлик на морозе

Павлик на морозе (Откулачили, чтоб не раскулачили!)

Павлик на морозе
Отморозил ноги,
Отморозил руки,
Отморозил нос!
Не успев угрозу,
Написать донос,
Раскулачить многих,
Выполнить всерьёз.
Живоглоты – суки…
..........................
Павлика раньше откулачили.


Рецензии