Нескореним!

Ні, не коритися нікому,
вже за покору краще смерть!
Нехай долає серце втому,
хоч болем споєно ущерть…

Раба вичавлюй по краплині,
він ще пручається в тобі1
Ти подивись на нього нині –
раб тихо молиться в журбі…

Ні, не коритися нікому,
нічого в Бога не проси!
Своя дорога йде додому,
омиє світ сльоза роси…

04.03.08
м. Полтава


Рецензии