Життя...

Життя неначе порух солоної сльози
Життя неначе зорі небесної гори
Життя немов Марина прекрасна і німа
Життя немов картина Великого Творця
Життя немов скрижалі забуті і старі
Життя неначе грані неба і землі
Життя неначе диво, що душу воскреса
Життя – коротке щастя………………………
Не встигнеш схаменутись і вже його нема..


Рецензии