Маме

(В день народження присвячую їй)
Минають дні
Спливають темні ночі
Біжать години
І летять роки
Та лиш душа твоя і ніжні твої очі
Лишаються такими як завжди…
Усе пройде
І добре і погане
Усе мине
І щастя і біда
Та лиш твій погляд
Рідний і коханий
В моєму серці світлом на віка
Неначе свічка буде шлях мій осявати…
Погляну в небо
Чисте, неозоре
Згадаю усмішку палку твою….
і знову..
У мандри думку понесе блакить
Згадаю образ твій і ту прекрасну мить
Коли мені співала ти пісень
Про місяць ясний.
І як в новий день
Вела мене за руку…
І слова…
Мудрість безмежна, що життя навча…
(27.04.09)


Рецензии