О любви на украинском

Я відчуваю близькість твою.
Підносить тепло твоїх рук.
Я повітря холодний ловлю.
Улюблений, мій милий друг.

З тобою поруч спокійно йду
І мислю про роки минулих.
Не раз потрапляли в біду,
Рятувалися від почуттів затонулих.

Все також мучить питання:
Чи надовго це щастя?
На серці шрам хоч і заросла,
Але страх мені ще не підвладний ...

З розуму зводить запах волосся
і очі,
Ті що дивляться з любов'ю.
Я наповнена життям до сліз,
Ну а ти поведеш тільки бровою ...


Рецензии