Моральний кодекс. Вид автора

МОРАЛЬНИЙ КОДЕКС.

Від автора.
     Все, описане тут, - чиста правда з елементами художньої фантазії.
     Дорогі читачі, якщо Ви, прочитавши цю книжечку, хоча б на мить задумаєтесь і будете солідарними зі мною, то я, цитуючи Т.Г.Шевченка, "буду майже щасливий".
     Шановних курців прошу пробачити мене за різкість, вас - більшість і ви - "більшовики", та "меншовики" також хочуть жити.
     Бажаю Всім полюбити здоровий спосіб життя. Ваш І.Здерчук.


Рецензии