Почути, та бути почутим, в дчути

25.12.09

Почути...

Та бути почутим.

Відчути...

Усю перемогу та радість життя.
Спроможність чогось досягти -

Не забути...

Усіх - хто був поруч
Всі роки життя.
 
Здолати...

Усі перепони відомі.
Всього досягнемо заради Мети!

Але...

Таке іноді також буває -

Не Йди...


Рецензии