Полишим мудрiсть

Полишим мудрість на святих,
Вони живуть для неї в світі.
А я – в цю мить – в своїм зеніті
І вірю у людей простих.

Знайти себе – моя дорога.
Шукай, шукай! – ти досягнеш.
По серцю шириться тривога:
А раптом ти досягнеш меж.

Віднині кордонів немає,
Уява долає граніт.
Хтось Господа Бога чекає,
А я йду підкорювати світ.


Рецензии
И вирю у людэй простых!О цэ гарно!Дякую!

Марина Рябинкина   17.05.2014 09:46     Заявить о нарушении