Такi тепер дiвчата...

По самі вуха закохалась
Аж серце в п'яти обірвалось
І впало десь туди в шкарпетки
З дзеньком срібної монетки

ПО справжньому вже цього разу
Закохалася одразу ж
Як тільки вгледіла те м'ясо
Що без серця самі лиш м'язи

Твоє кохання щире і палке
Цього разу все ж таки тривке
Це не якась там цяцька-річ
Це кохання на всю ніч

Не як раніш завжди бувало
Годинку-другу постогнала
І вигнала його лиш чуть опівніч
Це кохання на всЮ ніч

Отаке твоє кохання строк придатності якому
Єдина ніч і все на тому
от на що тебе перетворили
Грошенята й мускулясті брили


Рецензии