У дол я

У долі дуже грішним я був,
бо знайшов гіршу від смерті,
то жінку таку.
З першого погляду в пастку,
до неї попав,
бо пастка вона.
Її ж сердце тенета,
а руки її то кайдани,
що для мене сліпого,
були мов парусами.
А хто добрий у долі й життя,
врятований буде від неї,
бо грішного схопить вона,
й незнати,відпустить,
чи с каменем,в море до дна.


Чеснотна жінка,корона для голови чьоловіка свого,
а засоромлююча,мов гниль в його костях.12гл.4ст."Приповістей Соломонових".

Если женишся на мудрой женщине-
будеш счястлив сам.
Если женишся на красивой женщине-
будут счястливы другие.
Ну а если мудрая и красивая***


Рецензии