***

                Украина

                Iз далеких краiв, iз далеких шляхiв
Ти повернешся знову, мiй сину,
На ту землю, де чути про наших батькiв,
I впiзнаеш свою батькiвщину.

Чом же ти так змарнiв, чом же ти посивiв,
Не жалiли тебе твоi роки,
Тi турботи твоi iз далеких краiв,
Тi даремно проходженi кроки.

Сядь же та вiдпочинь, та напийся води,
Та згадай про малi своi кроки.
Хай тобi осявае, куди не ходи,
Твоя пам'ять твiй путь одинокий.


Рецензии