Власть народа-2

Наша сила у єднанні,
А не в суперечках.
Краще мати хліб у домі
Ніж валідол в аптечках.

Ну ж-бо, браття, мої  милі!
Невже ж вам не видно?
Розкрадають Україну,
Роблять із нас бидло!

Скільки ще будем терпіти
Ми такую долю.
Може час уже повстати,
Й обрати волю?

Наша рідна ненька, мила,
Стільки натерпілась,
Що би інша та країна
Вже давно б вдавилась.

Невже ж вам не огидно
Слухать брехні в Раді.
Як народні депутати
Битись тільки ладні!

Депутат недоторканий!
З якого це дива?
Вони, що? «Не з того тіста»,
Що проста людина?

Тільки й знають, що приймати
Закони для себе.
Щоб росли у них доходи
Й дачі аж до неба.

Наче справжні "щипачі",
Тягнуть все в кишені.
Їм не в Раді працювати,
А клоунами на сцені!

Як би їх всіх прив’язати
До електротурбіни,
Скільки струму накрутили б
Вони для країни?

Працювать вони не можуть,
Не та у них сила.
Виправить  їх тільки зможе
Глибока могила!

Скільки можна плазувати
Перед Президентом.
Котрий може чи не може
Буть чужим агентом!

Всі ми знали із книжок
Про 30-ті роки.
Про страшний голодомор,
Про тяжкі оброки.

Зараз наш гарант величний
Заявляє сміло,
Що у всьому значить винна
Російська країна!

Геноцид проти народу
Вона сотворила
Українців всіх хотіла
Загнати в могилу!

Та ще хоче, щоб ідею
Оцю дурнувату,
Визнали у всьому світі
І у кожній хаті.

 Він Мазепу і Бендеру
Прославля відкрито,
Яких ми давно вже знаєм
Як народних бандитів.

Пам’ятники їм будує,
Героїв чіпляє.
За чиїм таким наказом
Він їх вихваляє?

Розділивши Україну,
На 2-3 частини.
Він продасть її за оптом
Своїй же дружині!

Браття милі, Господь з вами,
Невже ж ви забули
Ми не жили у тенетах,
Вільними ми були!

То ж давайте всі єднаймось
Ради свого ж блага.
Щоб усім їм показати,
Що в нас є держава!

Зробим нашу Україну,
На диво, міцною.
Віддамо кермо від влади
В руки лиш народу!


Рецензии