Анна Сьвирщинська. Смысл в поисках смысла

                Смысл в поисках смысла.

                Я смысл.
                Отражаюсь
                в зеркале нонсенса

                Зеркало нонсенса
                отражает меня
                в зеркале
                другого нонсенса.

                Я потерялся,
                дам объявление
                - Я в поисках смысла
                и подпись:
                "Смысл"

                * * *

Anna ;wirszczy;ska 

Sens szuka sensu

Jestem sens.
Odbijam si;
w lustrze nonsensu.

Lustro nonsensu
odbija mnie
w lustrze jeszcze innego nonsensu.

Zgubi;em si;,
dam og;oszenie:
 - Szukam sensu.
Podpisz;: - Sens.


Рецензии