Не варто ховати сльози...

Не варто ховати сльози,
Хай рвуться в оці світи.
І будуть в житті ще грози –
Це знаю і я, і ти.

Довкола лише бар’єри,
Китайська ота стіна,
І прірви, що як кар’єри.
Людина в житті одна.

Не варто ховати сльози,
Бо то для душі бальзам.
І світла маленькі дози
Даруй всім близьким серцям.


Рецензии