Dove

Believe me baby
Believe my love
I will be attractive may be
Please fly like a dove.

Your eyes are open,
Your heart is free,
I will give you a pen
To paint the love tree!

Your mind is open,
Your love with me,
You will never be frozen
Like an angel you will be.

Please trust me as I  do,
Please feel me as you can.
I  love you much - it's true,
We will have our own land.

Believe me baby
Believe in my love.
I'll never live roughly
Please be an angel and a dove.

                21st of June 2009.


Рецензии