Элитный бар - продолжение

http://www.stihi.ru/2010/01/18/2430


ЄЛІТНИЙ БАР - ПРОДОВЖЕННЯ


Відкрили ми бар.., - "Блакитний кальмар",
Для вибраних зовсім – не аби деяких,
Є не доступним він для журналюг і дам,
И.., моралістів вельми строгих всяких!,
Нас Пенкин відвідав уже й Шура,
Сусідов, Мойсеев та й Коля Басків,
Пилип Киркоров сюди ходить "на ура",
Максютка Галкін у барі цьому " завсегдашка"!,
І нехай навкруги хоч весь соціум ****ит, -
Що от мов "Інша в них орієнтація!",
Зате.., нас Басків ще і піснею усладит,
Не під "фанеру", музика – жива та не мутація!
Нехай вертить дупою Пенкин..,ну є він такий!,
Послали ми запрошення й Кобзону,
Запитав він нас.., - "Я що вам, пи…..раз?",
Але.., обіцяв подумати до кінця сезону!,
Над темою орієнтацію змінити,
Ми запрошуємо так само лесбіянок,
Велком  до нас, сір Элтон Джон, -
Серго Сусідов вам буде у подарунок!,
Сердючка відвідала нас.., - Ура,  Ура!,
Ми з нею там до ранку танцювали,
ДО нас говорять.., сам збирається Ведмідь!,
Пипец.., хоча його от  на увазі ми не мали!


Рецензии
Мы в "Голубой Калмар" пошли..,
И тамо было продолженье.., -
Я слушал Баскова песни!,
Зрел Галкина совокупленья!

Викки Аль Честер   02.02.2010 04:52     Заявить о нарушении