Полковник путин - мёртвый сезон

http://www.stihi.ru/2010/01/18/2137


ПОЛКОВНИК ПУТІН – МЕРТВИЙ СЕЗОН


Полковник Путін Джеймсу Бонду подзвонив.., -
Усаму Бен Ладена в момент вони спіймали,
Але, під Ла Маншем снігопад страхитній був.., -
"Мертвий сезон".., - тому й…,
На Березовського його не обміняли!,
Вирішіли хоча б на Закаєва обміняти..,
Тому відразу подзвонили Єлизаветі,
Але.., відмовила їм "стара карга", -
За тих, кого ви приручили - у відповіді!,
І залишилося тільки на Чичваркина зміняти,
Адже вже справа є на усіх в Прокуратурі, -
От і вирішили знову, бля, телефонувати..,
На "Евросеть" на эс-єм-єс- ку старої дурі!

P.S.
Ну, на кого ж нам Бен Ладена обміняти?,
Ужель, що на Саакашвілі Мишку..?,
І, Жирика самого поставити охороняти..,
Зюганов з кулеметом, влазь на вишку!


Рецензии