Я хотел немного счастья...

http://www.stihi.ru/2010/01/17/2633


Я ПРАГ НЕБАГАТО ЩАСТЯ….


Я праг небагато щастя,
І пішов грабувати банк,
Щоб долари,  фунти та життя
Кинути  до ніг твоїх…, «ВА-БАНК»!

Я праг небагато моря,
Сонця, віски й любові,
Але, забрали мене, пов'язали,
Замкнули в кандей менти!

Ти не носиш передачі,
І сиджу я у в'язниці сирої,
Зрозумів я, що баби всі - суки,
Немає любові.., один конвой!

Я праг небагато щастя,
Але, розбилися дзеркала, -
Від любові  в'язниця залишилася,
Мені  як  пам'ять від тебе, мила моя дорогаЛ!

Цю пам'ять не вилікуєш,
І щипцями не витягнеш з душі,
ПРО любов визнань нових..,
Прагнеш? - вмерли давно і вони!


Рецензии