Ти хотела... - за грехи

http://www.stihi.ru/2010/01/17/241



ТИ ПРАГЛА…, - ЗА ГРІХИ


Ти не прагла бути першої,
Ти не прагла бути другої, -
Ти прагла бути Єдиної,
Хоча земною й грішної!

Ти не прагла в кров скусани губи,
Ти не прагла позаду зв'язані рукава,
Але, що поробиш, коли ти - Янгол?,
А в них свій шлях, в них доля своя!

Ти прагла бути земної  і грішної,
Дітей КОХАНОМУ народжувати,
А не бути Янголом  во плоті...,
І чужі душі людськиї воскрешати!

Ти не прагла бути Янголом,
Ти прагла плотської любові,
Але, довелося стати тобі..,- Янголом,
Та за які ж таки страшні гріхи?!


Рецензии