По жизни с пистолетом!

http://www.stihi.ru/2010/01/29/8745

ПО ЖИТТЮ З ПІСТОЛЕТОМ!


По життю з пістолетом я  завжди ходжу,
І мабуть тільки самого себе кохаю!,
Зрозуміла справа, - Так сподручней і їжакові!,
А я не їжак..,і на вас не наїжджаю!

І цей дуже гарний чорний пістолет,
Мені  подарував сам Миша Шуфутинский,
А якби був живий Капоне - він тоді!,
Иль Роберт, бля, Рождественський.., Шаинський!

По життю з цім пістолетом я дружу!,
З обох рук я вмию.., зовсім по- македонски!,
А чого ви прагли, падлы.., щоб я здох?,
Ви энтого прагли.., чортови  недоноски?!

І нехай закапаний змазкою мій костюм,
Він все-таки від Версаче й від Гуччи!,
А якщо не допоможе у справі пістолет..!,
Ми просто кулаками вас від душі отдрючим!


Рецензии