дьте, дьте Укра нц,

Їдьте, їдьте Українці,
Ховайтеся від болю
Може знайдите в чужбині
Ви кращую долю.

Тільки буде все чуже,
Чужа пісня, мова
Кругом будуть гарні люди
Та чужа розмова.

Та від болю не втечеш
Чи своє забудеш,
Гарно буде все кругом
Та журитись будеш.

Десь у небі сініва
Та ріка в долині.
Ой, хто пісню заспіва
Покинутій перлині.


Рецензии